43-годишната моделка Ирен Онтева нехае за годините и продължава да изглежда

...
43-годишната моделка Ирен Онтева нехае за годините и продължава да изглежда
Коментари Харесай

Ирен Онтева заглади косъм, хвана се с италианец и заживя в...

43-годишната моделка Ирен Онтева нехае за годините и продължава да наподобява зашеметяващо. Идеална фигура, слаб и елегантен дълъг крайник сподели някогашната половинка на Ицо Стоте манекенкии макар печалния мотив на визитата си - поклонението на предприемача Христо Шарлопов, прикова всички погледи към себе си, написа " Уикенд ". Ирен бе облякла стеснен мрачен панталон с висок ботуш, черно поло и неповторимо манто от черна дантела и тоалетът наблягаше съвършените й форми.

„ Може да скрие в джоба си и 20-годишните манекенки. Страхотно изглежда”, цъкаха с език мъжете, които не можеха да отлепят взор от моделката. Онтева се бе съобразила със събитието и не се появи прясно фризирана, а бе събрала косата си на небрежна конска опашка, която доста й отива.

Ирен се раздели с Христо Сираков преди няколко години и сега живее в Милано. Макар че там хубавицата заживя с италиански предприемач, тя постоянно се вижда с Ицо , който е татко на сина й Кристиан. Стоте манекенки постоянно прибира момчето в живописната си къща във Флоренция за по няколко седмици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР